Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Financiële ondersteuning


Als je verwacht dat je niet zelf, maar een ondersteunende instantie de contributie gaat betalen, dan verzoeken wij je dit vóór 1 augustus 2023 aan ons kenbaar te maken. Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag en afhandeling.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam

Als jouw kind graag wil sporten maar jouw budget niet toereikend is, dan kan een professional die al betrokken is bij de ontwikkeling van jouw kind, dit kind eenvoudig aanmelden bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam. Deze aanmelding loopt via de leerkracht, de (huis)arts, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker en dergelijke. Alleen intermediairs kunnen een aanvraag indienen. Na goedkeuring zal het Jeugdfonds Sport Amsterdam de contributie aan de club overmaken. De aanvraag kan via amsterdam@jeugdfondssportencultuur.nl

Speciale regeling voor inwoners van de gemeente Haarlemmermeer

Heb je problemen met het betalen van de contributie? En woon je in de gemeente Haarlemmermeer? Vraag dan bij de gemeente het Kindpakket voor je kind(eren) aan! Dat kan via https://haarlemmermeergemeente.nl/bereken-uw-recht. Heb je het Kindpakket van de gemeente gekregen? Vraag daarmee dan snel sport, cultuur, een fiets en meer aan bij Leergeld: https://meerleergeld.nl/aanvragen/aanvraagformulier. Leergeld helpt jou dan met wat er allemaal kan en het betalen van de kosten.

Vergoeding via ziektekostenverzekering

Tevens willen wij nogmaals wijzen op de mogelijkheden die je ziektekostenverzekering je biedt om een gedeelte van de contributie vergoed te krijgen. Bij veel maatschappijen bedraagt dat € 50,- per kind. Hier wordt door (ouders van) leden inmiddels veelvuldig gebruik van gemaakt.

Niemand buitenspel

Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal probeert ING, samen met de KNVB en enkele partners te helpen in situaties waarbij het financieel moeilijk is om kinderen te laten voetballen. Op de website www.ing.nl/niemandbuitenspel vind je informatie over mogelijkheden om hierbij hulp te krijgen. Doe anoniem de Geldfit check en ontdek in 2 minuten of je in aanmerking komt voor regelingen om te kunnen en blijven voetballen. Bijvoorbeeld een fonds dat de contributie helpt betalen of misschien zelfs een bijdrage voor nieuwe voetbalschoenen. Ook ziet je welke andere manieren er zijn om meer grip te krijgen op je geldzaken. Iedereen kan de check doen, je hoeft geen klant te zijn van ING of lid van KNVB.Kijk ook op: