Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Dinsdag 3 oktober: Dag van de Diversiteit

29 september 2023
Dinsdag 3 oktober: Dag van de Diversiteit

Iedere eerste dinsdag van oktober vragen organisaties in heel Nederland aandacht voor meer diversiteit. Dit jaar valt ‘Diversity Day’ op 3 oktober. Ook SCPB’22 doet mee. Het thema dat centraal staat is het aanbod in de kantine. Dit wil je niet missen. Want… samen omarmen we verschillen.

Wat je migratieachtergrond, leeftijd, gender, seksuele oriëntatie, (niet) zichtbare beperking of chronische ziekte ook is, binnen SCPB’22 omarmen we de verschillen. Bij SCPB’22 gebruiken we de kracht van diversiteit voor het bouwen aan een goede en stabiele vereniging die klaar is voor de toekomst.

Divers en inclusief

SCPB’22 wil een diverse en inclusieve vereniging zijn waar elk lid wordt gewaardeerd wordt voor wie hij/zij is of wat hij of zij vindt. Iedereen mag en kan zijn of haar unieke bijdrage leveren. SCPB’22 is een vereniging waar iedereen zich thuis moet voelen en de vrijheid voelt om zich uit te spreken. Maar hoe doen we dat?

Diversiteit in de keuken

Op 3 oktober aanstaande staat de diversiteit van ons kantine-aanbod centraal. Ga in gesprek over het thema inclusieve sportkantine en ervaar hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de diversiteit van het voedselaanbod. We nodigen je op die dag van de diversiteit uit om in de avond voor of na de training mee te denken over het aanbod van eten en drinken in onze sportkantine. Alles natuurlijk onder het genot van een lekkere Marokkaanse thee, warme chocomel met slagroom en/of een lekker stukje Surinaamse cake.

Diversiteit…Samen omarmen we verschillen.