Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Dit kan dus NIET!!!

17 oktober 2023
Dit kan dus NIET!!!

Bij SCPB’22 hebben we te maken met een groot parkeerprobleem. Toch willen wij alle bezoekers verzoeken zich aan de regels te houden. En…om levensgevaarlijke situaties te voorkomen: de nooduitgang moet sowieso vrij blijven.

Even een paar foto's hoe het eruit ziet op een gemiddelde zaterdagochtend. Dat kán gewoon niet! Stel je voor dat er een ernstig incident is op ons complex en er moet een ambulance door. Als iedereen maar parkeert zoals het hem of haar goeddunkt, dan kan zo’n incident dramatisch aflopen. Omdat de hulpverleners niet tijdig ter plekke kunnen zijn.

Ook voor fietsen en brommers

Het verplicht parkeren op de daarvoor bestemde plekken geldt overigens niet alleen voor auto’s, maar zeker ook voor scooters en fietsen. De Lindberghstraat is ook gewoon de uitgang voor de bewoners die in deze straat wonen. Dat houdt in dat de fietsen en scooters aan de kant geparkeerd dienen te worden en niet op de straat. We zullen vanaf nu ook weer de straat gaan afzetten. Dat houdt dus in dat je je auto/scooter NIET voor het afzethek mag parkeren, zoals op de foto's wel gebeurt.

Kom op de fiets en voorkom een parkeerboete

Laten we met zijn allen zorgen voor een toegankelijk sportpark. Dat kan inhouden dat onze eigen leden wat vaker op de fiets komen. En wanneer u in de buurt parkeert: houd u rekening met de omwonenden! Of doe het voor uw eigen portemonnee. Tenslotte vinden er regelmatig parkeercontroles plaats. En een boete is nu niet direct de ideale start van uw weekend...