Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Sport2000 verlengt kledingcontract met SCPB’22

24 oktober 2023
Sport2000 verlengt kledingcontract met SCPB’22

Sport 2000, bij SCPB’ers beter bekend als Jenke Haverhals aan de Sloterweg 165 zette zaterdag 21 oktober zijn handtekening onder de contractverlenging.

Kledingleverancier Jenke Haverhals van Sport 2000 Haverhals zette na afloop van de bekerwedstrijd van Zaterdag 1 tegen Ajax 2 (2-3) zijn handtekening onder de contractverlenging voor de komende jaren. Alle kleding voor onze leden wordt door Haverhals ingekocht en verkocht vanuit de winkel aan de Sloterweg 165. Leden ontvangen bij aankoop van spullen aantrekkelijke kortingen en kunnen gebruik maken van speciale pakketprijzen. En natuurlijk staan Jenke en zijn medewerkers bekend om hun optimale service, bijvoorbeeld voor het bedrukken van kleding met het logo van SCPB’22.

Bedankt Jenke

SCPB’22 is heel content met de voortgezette samenwerking en reikte Jenke dan ook een toepasselijk SCPB’22 shirt uit. Jenke op zijn beurt overhandigde aan voorzitter Harry den Arend (l) en vicevoorzitter Werner Leermakers (l) een shirt van international Sven Botman, de Pancratiaan die zijn carrière startte bij onze vereniging en na een avontuur bij Lille inmiddels de kleuren van Newcastle United draagt.