Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Opzeggen


Voetbal

Uitschrijven/opzeggen kan alleen door een  e-mail te sturen naar [email protected] en is pas geaccepteerd, nadat je hiervan via e-mail een bevestiging hebt ontvangen vanuit de ledenadministratie.
Opzeggen kan dus NIET via een leider, bestuurslid, whatsapp-groep of telefoon, dit kan alleen via e-mail aan de ledenadministratie door het lid zelf, of – indien minderjarig – diens ouders/verzorgers.

Opzeggen vóór 15 mei

In verband met de indeling van teams voor het nieuwe seizoen, moeten opzeggingen vóór 15 mei ontvangen zijn. Opzeggen is tot die datum kosteloos. Voor opzeggingen die tussen 15 mei en 1 juli ontvangen worden, wordt € 25,00 uitschrijfkosten in rekening gebracht. 
Bij opzeggingen na 1 juli en vóór 1 augustus wordt € 50,00 uitschrijfkosten in rekening gebracht. Wanneer opgezegd wordt ná 1 augustus, is het volledige contributiebedrag voor het lopende seizoen verschuldigd.

Overschrijving naar andere vereniging

Als je van plan bent naar een andere vereniging over te stappen, dan horen we dit ook graag vóór 15 mei, in verband met de nieuwe teamindelingen. Stuur dus ook dán een e-mail naar [email protected] Ook hier worden uitschrijfkosten in rekening gebracht als je hiervan ná 15 mei melding maakt. Een overschrijving regel je door je aan te melden als lid bij de vereniging waar je in het nieuwe seizoen wilt spelen. Het KNVB systeem regelt de overschrijving automatisch, mits aan alle financiële verplichtingen (contributie, uitschrijfvergoeding, boetes, kleding) bij de oude club is voldaan.

Overschrijvingsverzoeken moeten uiterlijk 15 juni in het KNVB systeem zijn geregistreerd en worden dan per 1 juli doorgevoerd. Voor spelers in de A-categorie is overschrijving naar een andere vereniging ná 15 juni niet meer mogelijk (zonder dispensatie). Zij mogen nog wel in de B-categorie bij een andere vereniging worden overgeschreven.


Honkbal & softbal

Wil je je uitschrijven als lid bij de honk- of softbalafdeling? Stuur dan een e-mail naar Peter Eikelenboom: [email protected] en is pas geaccepteerd, nadat je hiervan via e-mail een bevestiging hebt ontvangen vanuit de ledenadministratie.
Opzeggen kan dus NIET via een leider, bestuurslid, whatsapp-groep of telefoon, dit kan alleen via e-mail aan de ledenadministratie door het lid zelf, of – indien minderjarig – diens ouders/verzorgers.

Uitschrijven vóór 15 oktober.

In verband met de indeling van teams voor het nieuwe seizoen, moeten opzeggingen vóór 15 oktober ontvangen zijn. Opzeggen is tot die datum kosteloos. Voor opzeggingen die tussen 15 oktober en 15 november ontvangen worden, wordt € 25,00 uitschrijfkosten in rekening gebracht. 
Bij opzeggingen na 15 november en vóór 1 maart wordt € 50,00 uitschrijfkosten in rekening gebracht. Wanneer opgezegd wordt ná 1 maart, is het volledige contributiebedrag voor het lopende seizoen verschuldigd.

Overschrijving naar andere vereniging

Als je van plan bent naar een andere vereniging over te stappen, dan horen we dit ook graag vóór 15 oktober, in verband met de nieuwe teamindelingen. Stuur dus ook dán een e-mail naar [email protected]. Ook hier worden uitschrijfkosten in rekening gebracht als je hiervan ná 15 oktober melding maakt. Een overschrijving regel je door je aan te melden als lid bij de vereniging waar je in het nieuwe seizoen wilt spelen. Het KNBSB systeem regelt de overschrijving automatisch, mits aan alle financiële verplichtingen (contributie, uitschrijfvergoeding, boetes, kleding) bij de oude club is voldaan.

Overschrijvingsverzoeken moeten uiterlijk 15 november 23.59 uur in het KNBSB systeem zijn geregistreerd. Kijk ook op: