Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Contributie honk - en softbal

LID WORDEN? Kijk op de pagina LID WORDEN.

Categorie

Tarief 2023 

   

Honkbal senioren

€ 300

Softbal senioren

€ 260

Honk- en softbal U21

€ 240

Honk- en softbal U15

€ 210

Honk- en softbal U12

€ 180

Beeball Major League

€ 180

Beeball Minor league

€ 155

Senioren recreatie

€ 125

Niet-spelende leden

€ 125

Donateurs

€ 75

   

Administratie

Tarief 2023

   
 

€ 2,50

   

In- en uitschrijfgeld

Tarief 2023

   

Inschrijving

€ 25

Uitschrijving - te laat

€ 25


Lid worden?

Wil je lid worden bij onze honk- of softbalafdeling of wil je eerst meer informatie,stuur dan een e-mail naar Peter Eikelenboom: p.eikelenboom@wxs.nl.

Administratieve afhandeling

Het Bestuur besteedt net zoals de laatste jaren de contributie-inning uit aan een externe partner, te weten Clubcollect. Hierdoor kan iedereen eenvoudig, snel en gemakkelijk de betaling doen. Clubcollect biedt diverse betaalmogelijkheden, voor meer info hierover verwijzen wij u naar www.clubcollect.nl. De administratiekosten á € 2,50 worden doorberekend aan de leden. Betalen in termijnen is mogelijk, maar houd er rekening mee dat hiervoor extra kosten worden gerekend door ClubCollect. Extra kosten ontstaan ook als ClubCollect op de afgesproken momenten termijnbedragen niet heeft kunnen innen. ClubCollect is totaal vier maanden bezig met het innen van de contributie bij de leden. Alle facturen die aan het einde van deze periode niet geheel of gedeeltelijk zijn betaald, zullen worden overgedragen aan een Incasso bureau.

Ten slotte
Heeft u vragen en/of opmerkingen dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar ledenadministratie@scpb22.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kijk ook op: