Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Contributie honk - en softbal

LID WORDEN? Kijk op de pagina LID WORDEN.

Categorie

Tarief 2024 

   

Honkbal senioren

€ 325

Softbal senioren

€ 280

Honk- en softbal U21

€ 260

Honk- en softbal U15

€ 225

Honk- en softbal U12

€ 195

Beeball Major League

€ 195

Beeball Minor league

€ 165

Senioren recreatie

€ 135

Niet-spelende leden

€ 135

Donateurs

€ 80

   

Administratie

Tarief 2024

   
 

€ 2,50

   

In- en uitschrijfgeld

Tarief 2024

   

Inschrijving

€ 25

Uitschrijving - te laat

€ 25


Lid worden?

Wil je lid worden bij onze honk- of softbalafdeling of wil je eerst meer informatie,stuur dan een e-mail naar Peter Eikelenboom: [email protected].

Administratieve afhandeling

Het Bestuur besteedt net zoals de laatste jaren de contributie-inning uit aan een externe partner, te weten Clubcollect. Hierdoor kan iedereen eenvoudig, snel en gemakkelijk de betaling doen. Clubcollect biedt diverse betaalmogelijkheden, voor meer info hierover verwijzen wij u naar www.clubcollect.nl. De administratiekosten á € 2,50 worden doorberekend aan de leden. Betalen in termijnen is mogelijk, maar houd er rekening mee dat hiervoor extra kosten worden gerekend door ClubCollect. Extra kosten ontstaan ook als ClubCollect op de afgesproken momenten termijnbedragen niet heeft kunnen innen. ClubCollect is totaal vier maanden bezig met het innen van de contributie bij de leden. Alle facturen die aan het einde van deze periode niet geheel of gedeeltelijk zijn betaald, zullen worden overgedragen aan een Incasso bureau.

Ten slotte
Heeft u vragen en/of opmerkingen dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kijk ook op: